Terug naar het overzicht

Twitter

Twitter is een groot sociaal medium met in Nederland meer dan 3,5 miljoen actieve accounts en wereldwijd zelfs 1 miljard accounts. Naast Facebook en YouTube is Twitter het meest bezochte social platform van Nederland.

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Onze nauwe samenwerking met Twitter zorgt ervoor dat wij als een van de eersten de nieuwste best practices op het gebied van Twitter adverteren kunnen toepassen. We maken gebruik van verfijnde optimalisatiemethoden en zorgen ervoor dat de resultaten per doelgroep gericht worden doorgemeten. Hierdoor zijn wij in staat om meer rendement uit jouw Twitter campagnes te halen.


 

Advertentiemogelijkheden op Twitter

Met Twitter Ads kun je op een aantal verschillende manieren adverteren:

  • Vergaar extra volgers >

Via deze methode word jouw Twitter-account uitgelicht bij potentiële klanten bij de “wie te volgen” sectie in Twitter. Deze manier van adverteren is gericht op het uitbreiden van het aantal volgers.

  • Tweetinteracties >

Gebruikers op wie jij je richt zien jouw advertenties in hun tijdlijnen en zoekresultaten. De tweets kunnen worden voorzien van afbeeldingen en cards. Wil je interacties met jouw tweets maximaliseren? Dan is dit is de geschikte methode.

  • Websiteclicks en –conversies >

Met de tweets stimuleer je dat mensen doorklikken naar je website. Door middel van een afbeelding of een knop wordt de gebruiker direct naar de website geleid. De getargete gebruikers zien de advertenties in hun tijdlijn en zoekresultaten.

  • App-installaties of –interacties >

Heb je een app die je wil promoten? Met de juiste targeting zetten wij deze tweets ter promotie in voor de mobiele gebruikers. Vanuit één druk op de knop kan men direct de app downloaden of openen.

  • Leads op Twitter >

Direct leads verzamelen kan heel gemakkelijk op deze manier. Via één druk op de knop kunnen twitter gebruikers zich direct registreren om bijvoorbeeld deel te nemen aan een evenement.

De kosten voor Twitter adverteren zijn afhankelijk van de gekozen methode. Expand Online verzorgt op maat gemaakte Twitter Ads campagnes.

Voordelen

Met Twitter adverteren kunnen wij gericht jouw doelgroep bereiken. Hiermee kun je een eerste interactie krijgen met uw potentiële klanten. Een tweede interactie zoals een reactie op een retweet is gratis. Je kan op drie manieren profiteren van Twitter advertenties:

  • Zeer gerichte targeting opties om de juiste doelgroep te bereiken
  • Meer interactie en continu onder de aandacht bij relevante doelgroep
  • Alleen betalen voor daadwerkelijk resultaat (bijv. nieuwe volger of retweet)

Meer informatie

Vragen? Of wil je meer weten? Check eens bij Marc, hij kan je er alles over vertellen!