Terug naar het overzicht

LinkedIn

LinkedIn is een van de grootste online zakelijke netwerken ter wereld. Wereldwijd zijn er meer dan 347 miljoen gebruikers, waarvan het Nederlandse deel tot de meest actieve van Europa behoort. Het gaat hierbij om ruim 5 miljoen leden in Nederland. LinkedIn richt zich voornamelijk op de zakelijke en veelal hoger opgeleide doelgroep, die door middel van LinkedIn Ads zeer gericht bereikt kunnen worden.

Waarom Expand Online voor jouw LinkedIn campagne?

Expand Online heeft veel ervaring met adverteren op LinkedIn. We werken direct samen met de experts van LinkedIn. Wij zorgen voor rendabele campagnes door gerichte targeting, optimalisatie en meetbaarheid. We meten niet alleen campagnestatistieken, maar ook het effect daarvan op jouw website.


 

Hoe kan ik adverteren op LinkedIn?

Expand Online maakt gebruik van het advertentieprogramma LinkedIn Ads. Hiermee kunnen adverteerders boodschappen richten aan bepaalde doelgroepen op basis van allerlei criteria. Denk aan onder andere functietitel, senioriteit, vaardigheden, groepen die iemand volgt, werkgever, bedrijfstak en locatie. Er wordt betaald per 1.000 vertoningen (CPM) of per klik (CPC).

Voordelen

Je bereikt via LinkedIn een specifieke doelgroep. Klikprijzen liggen over het algemeen hoger dan je van andere kanalen gewend bent, daar staat tegenover dat de relevantie hoog is. Daarnaast zijn alle statistieken inzichtelijk en kan er uitgebreid gemeten, getest en bijgestuurd worden.

Meer informatie

Meer weten? Bestook dan Marc met je vragen, vindt ie leuk!