Terug naar het overzicht

Facebook

Facebook is het grootste sociale netwerk ter wereld met meer dan 1 miljard gebruikers. Door het grote bereik en de uitgebreide mogelijkheden is Facebook een interessant advertentiemiddel. In Nederland zijn er inmiddels ca. 7,5 miljoen gebruikers, waarvan 44% van de gebruikers dagelijks actief is om berichten, foto’s en video’s te delen met vrienden, familie en andere gebruikers met dezelfde interesses.

Wat kunnen wij voor je doen?

Onze consultants hebben veel ervaring met adverteren op Facebook. We hanteren een overzichtelijk stappenplan voor online campagnes. Daarnaast werken wij nauw samen met Facebook consultants en maken we gebruik van segmentatie technieken, geavanceerde optimalisatie methoden en meten wij uw doelgroepen gedifferentieerd door. Hierdoor kunnen wij het succes van je Facebook advertenties verhogen.


 

Advertentiemogelijkheden

Met Facebook Ads kun je advertenties aanmaken gericht op bepaalde doelgroepen op basis van verschillende criteria. Facebook Ads target op basis van profielkenmerken, activiteiten en interesses. De perfecte manier om je doelgroep te bereiken!
Via de advertenties kunnen gebruikers doorklikken naar je website om vervolgens hier het doel van de campagne te bereiken. Een andere mogelijkheid is om de advertenties te laten leiden naar Facebook Fanpage en zo je sociale netwerk te vergroten.

Investering

De kosten voor Facebook adverteren zijn afhankelijk van de gekozen methode. Zo is het mogelijk te betalen per klik (CPC) of per 1.000 vertoningen (CPM). Expand Online verzorgt op maat gemaakte Facebook Ads campagnes, waarin wij de verschillende stappen met je doorlopen.

Voordelen

Met Facebook adverteren kunnen wij zeer gericht je doelgroep bereiken. De advertenties bevatten ruime mogelijkheden om je boodschap en imago goed over te brengen. Mits goed ingezet kunnen advertenties ook veel (gratis) ‘social kliks’ krijgen, doordat de advertenties een viraal effect genereren. Expand Online zorgt ervoor dat de kwaliteit van het verkeer dat gegenereerd wordt door de Facebook advertenties inzichtelijk gemaakt wordt, om vervolgens de campagne zo optimaal mogelijk neer te zetten.

Meer informatie

Meer weten? Bestook dan Marc met je vragen, vindt ‘ie leuk!