Terug naar het overzicht

Bing Ads

Bing is de zoekmachine van Microsoft en default ingesteld op de meeste Internet Explorer webbrowsers. De zoekmachine heeft in Nederland zo’n 9% marktaandeel voor desktop opdrachten en minder dan 1% tablet/smartphone marktaandeel. Dit relatief kleine marktaandeel heeft als gevolg dat veel adverteerders Bing links laten liggen. Hierdoor liggen de kosten per klik op Bing significant lager dan op Google (AdWords). Bovendien leert onze ervaring dat de conversieratio’s voor Bing over het algemeen iets hoger zijn. Daarom biedt Bing voor alle adverteerders kansen!


Wat kunnen wij betekenen?

We bieden de mogelijkheid om kosteneffectief te adverteren op Bing, in Nederland maar ook zeker over de grens. Onze gecertificeerde online marketing experts nemen al het werk uit handen om jouw advertenties en vacatures eenvoudig en effectief aan de juiste doelgroep te vertonen.

Voor een Bing-campagne worden de volgende stappen doorlopen:

1. Doelgroepanalyse

Expand Online start met een doelgroepanalyse zodat de Bing-campagne hierop kan worden afgestemd. Denk hierbij aan geografische kenmerken, maar zelfs op demografische kenmerken zoals leeftijd en geslacht kan onderscheid gemaakt worden in Bing.

2. Campagneopzet

In overleg met jou,

  • bepalen wij een geschikte strategie op basis van de campagnedoelstellingen;
  • selecteren wij relevante keywords met voldoende zoekvolume;
  • schrijven wij pakkende tekstadvertenties voor jouw product, dienst of vacature.

3. Campagnemanagement

Om een optimaal resultaat te behalen wordt de campagne gedurende de looptijd bijgestuurd op de overeengekomen doelstellingen. Door de online ontwikkelingen intensief te volgen, te innoveren met nieuwe features en scherp te sturen op ROI zorgen we ervoor dat we echte waarde toevoegen aan je campagnes.

4. Resultaten

Aan het einde van elke periode stuurt Expand Online een heldere rapportage waarmee je direct inzicht krijgt in het rendement van uw campagne. Daarnaast zullen we ook doorlopend de opgedane kennis actief delen zodat de online marketing strategie zo slim en effectief mogelijk kan worden ingestoken.

 

Bing rendement verhogen?

Met een vrijblijvende Bing scan bieden wij inzicht in de kansen binnen Bing. Je campagnes worden onder meer doorgelicht op basis van zoekwoorden, accountstructuur, biedingen, advertentiekwaliteit en conversiekracht. Als je nog geen Bing-account hebt dan adviseren we je graag vrijblijvend over zoekvolumes, verwachte klikprijzen en conversies.

Meer informatie

Vragen? Of wil je meer weten? Check eens bij Steven, hij kan je er alles over vertellen!

Steven Koopmans, Online marketing adviseur
Stel je vraag!