Terug naar het overzicht

SEA

Met SEA (Search Engine Advertising) helpen wij je doelgroep te bereiken via online zoekmachines als Google en Bing. Wij zorgen ervoor dat advertenties alleen worden vertoond bij relevante en kwalitatieve zoekopdrachten. Onze SEA (Search Engine Advertising) experts spreken altijd degene aan met interesse in jouw product of dienst.

Wij zijn Certified Google Partner en onze consultants worden voortdurend intensief getraind op het gebied van Google AdWords en Google Analytics. We blijven innoveren met nieuwe features en ons interne development-team ontwikkelt nieuwe tools, zoals de eCommerce Product Feed Optimizer, het Weerscript en het Concurrentiescript. Door het slim inzetten van scripts en sturing op ROI voegen we daadwerkelijk waarde toe aan campagnes.


Wat is SEA?

SEA staat voor Search Engine Advertising, oftewel het adverteren in zoekmachines (bijvoorbeeld: Google, Yahoo & Bing). Het doel van SEA is om meer bezoekers op een website te verkrijgen. Dit kan op meerdere manieren, denk hierbij aan display-advertenties, video-advertenties of de “reguliere” tekstadvertenties. Deze varianten van advertenties hebben allen nog vele verschillende sub varianten.

Google AdWords

Meer bezoek op jouw website via Google? Wij helpen je met adverteren in de Google-zoekmachine via Google AdWords. Met Google AdWords ben je boven in de zoekmachine vindbaar op de belangrijkste zoekwoorden. Je betaalt alleen voor de daadwerkelijke klik naar de website. Met zelfontwikkelde tools, specifieke branchekennis en 25 gecertificeerde AdWords consultants ondersteunen wij je bij het opzetten en optimaliseren van Google AdWords-campagnes.

 

Microsoft Bing

Maar er is meer dan Google. Bijvoorbeeld Microsoft Bing. In principe zijn de biedingen en advertenties vergelijkbaar aan Google, maar de concurrentie in Bing is een stuk lager. Dit betekent dat de gemiddelde kosten per klik voordeliger zijn dan in Google, wat kan resulteren in lagere kosten per conversie of lead. En dat terwijl de conversieratio’s vaak hoger zijn!

Wij zijn een Bing Accredited Professional Company en hebben gespecialiseerde Microsoft Bing consultants in huis.

Internationale SEA

Heb je internationale ambities of op dit moment al een internationale doelgroep? Wij hebben veel ervaring met internationale zoekmachine campagnes. Onze experts beheren en optimaliseren internationale SEA campagnes in meer dan 50 landen en in meer dan 13 talen. Daarnaast hebben wij ervaring met de Russische zoekmachine Yandex en de Chinese zoekmachine Baidu. Op deze manier is vindbaarheid in jouw doellanden gegarandeerd.

Meer rendement?

Middels een vrijblijvende SEA scan geven we je inzicht in de huidige prestaties. Alle campagnes worden geanalyseerd op basis van accountstructuur, zoekwoordprestaties, biedingen, advertentiekwaliteit en conversiekracht. Ook kijken onze specialisten graag samen naar de plek van SEA in jouw online marketing strategie.

Meer informatie

Vragen? Of wil je meer weten over SEA? Check eens bij Steven, hij kan je alles vertellen!

Steven Koopmans, Online marketing adviseur
Stel je vraag!