Terug naar het overzicht

Security Suite

Websites zijn dynamisch en veranderen doorlopend. Een wisseling in het aanbod en aanpassingen aan zaken zoals teksten, titels en URL’s worden doorlopend door verschillende teams binnen een bedrijf gemaakt. Elke verandering die wordt gemaakt, hoe klein ook, kan een impact hebben op de (SEO) performance van de website. We merken dat de impact van dergelijke wijzigingen wel eens wordt onderschat, waardoor we bij klanten organische rankings hebben zien dalen en er omzet of leads werden misgelopen. Dit is uiteraard niet wenselijk en daarom hebben wij de Security Suite ontwikkeld.

Automatische check functioneren website

De Security Suite is een tool die automatisch nagaat wat er allemaal op de website wordt aangepast. Hierbij kun je denken aan titels of content die verandert, daarmee niet meer SEO proof is en dus zorgt voor een minder goede vindbaarheid. Daarnaast checkt de Security Suite of er geen trackers van de website zijn verwijderd. Als de tool ontdekt dat de website minder goed functioneert en dit invloed heeft op je online marketing campagnes, worden onze consultant direct bericht. Zij kunnen gelijk actie ondernemen en voorkomen dat online marketing campagnes worden beïnvloed. Mocht je willen dat de Security Suite ook iets anders op de website controleert, dan kunnen wij dit uiteraard voor je bouwen.


 

Maar dat is niet alles…

De Security Suite checkt niet alleen het functioneren van de website, maar bekijkt ook opvallende trends in het verkeer naar je website. Hiervan ontvangen de consultants ook direct bericht en zo kunnen ze nagaan wat de oorzaak is van het verhoogde of verminderde bezoekersaantal. De tool werkt op basis van artificial intelligence, waardoor hij rekening houdt met trends uit het verleden. Dus mocht je in het weekend of elke tweede week van de maand bijvoorbeeld nooit iets verkopen, dan zal de Security Suite dit ook niet rapporteren als een opvallende trend.

Meer informatie

Meer weten? Bestook dan Peter met je vragen, vindt ‘ie leuk!

Peter van Alphen, Head of Digital Media
Stel je vraag!