Terug naar het overzicht

Trading desk

De trading desk van Expand Online is een belangrijke media inkoop en technologie partner voor haar klanten. Via gepersonaliseerde targeting worden de juiste doelgroepen bereikt. Door efficiënte media inkoop, datagedreven creatives en transparantie in het gehele proces wordt het maximale media rendement behaald.

Binnen de trading desk focust ons team van digital media specialisten zich volledig op advies, setup, beheer en optimalisatie van uw media kanalen. Denk hierbij aan premium display, RTB, digitale TV, digitale radio, digital out of home, social, search engine advertising en affiliate. Transparantie staat hierbij voorop. Adverteerders krijgen realtime inzicht in de campagnes en in budget spend versus resultaat.

Onze trading desk bevat de belangrijkste netwerken en de belangrijkste publishers waarmee een grote diversiteit aan doelgroepen kan worden bereikt met een passende boodschap. Actualiteit en kwaliteit blijven doorlopend op hoog niveau door het wekelijks bijhouden van wijzigingen en continue monitoring op belangrijke KPI’s.

Data analyse & attributie

Meten is weten. Vandaar dat wij continu data analyses verrichten van de attributie van de upper funnel media inkoop op de conversies. Tevens monitoren we het effect van offline media op uw online kanalen. Daarnaast segmenteren we doelgroepen en werken we met gepersonaliseerde advertenties.

Media inkoop insourcen

Voor adverteerders die hun media inkoop willen insourcen bieden wij het ‘Trading Desk as you Go’ principe. Deze inhouse trading desk zorgt ervoor dat adverteerders de maximale controle houden over hun media inkoop.

Meer informatie

Vragen? Of wil je meer weten over trading desk? Check eens bij Kim, vindt ze leuk!

Kim Boom, Online marketing adviseur
Stel je vraag!