Terug naar het overzicht

Dept wordt strategisch digital partner van Walibi Holland

Walibi Holland kiest bureaunetwerk Dept als strategisch partner voor hun gehele digitale kanaal. Het attractiepark werkt al 2,5 jaar nauw samen met TamTam (part of Dept) aan hun website. Op basis van de bestaande samenwerking heeft Walibi Holland ervoor gekozen het partnership voor digitale dienstverlening uit te breiden.

Vanaf januari 2017 werkt ook online marketingbureau Expand Online (part of Dept) aan het vergroten van het digitale rendement. Het bureau is verantwoordelijk voor de zoekmachine marketing, online adverteren, online campagnes en web analytics.

Marc Antonioli, Marketing & Sales Walibi Holland: we hebben samen met TamTam een prachtige online beleving van Walibi neergezet. Daarom intensiveren we de samenwerking met het Dept-netwerk met het volste vertrouwen.

Dimi Albers, Managing Director TamTam (Part of Dept): De keuze van Walibi voor Dept laat zien dat we een sterke propositie in huis hebben. Dankzij ons netwerk van bureaus kunnen we onze rol als strategisch digital partner perfect invullen en Walibi helpen bij het vergroten van hun online business.