Terug naar het overzicht

Dept wordt onderdeel van Society of Digital Agencies (SoDA)

Dept is toegetreden tot SoDA (http://sodaspeaks.com/), het netwerk van de honderd meest innovatieve en bekroonde digitale bureaus ter wereld.

De toelating tot SoDA is invite-only en vereist een goedkeuring door de prestigieuze board van Directors. Leden delen best practices via events, whitepapers, roundtables en krijgen toegang tot de enorme database aan informatie. Het SoDA netwerk heeft leden in meer dan 30 landen verspreid over zes continenten. Het netwerk focust zich op C-level en heeft speciale programma’s ingericht voor senior management en staff.

Voor Dept opent deelname de deuren naar de internationale bureaus. Paul Manuel, co-founder Dept: “Als Dept concurreren we steeds vaker met agencies als Huge an Sapient Nitro. Dit is relatief nieuw voor ons en betekent dus ook dat we super veel van ze kunnen leren. Na de strenge toelatingsprocedure zie ik er echt naar uit om verder kennis te maken met de SoDA leden.”

Dept (https://www.deptagency.com/) is het afgelopen jaar uitgegroeid naar 435 medewerkers in vijf verschillende landen en heeft als doel om klanten van A tot Z te kunnen bedienen op het gebied van digital, zonder de kracht en snelheid van de gespecialiseerde bureaus te verliezen. Het netwerk bestaat uit de agencies TamTam, Expand Online, a friend of mine, Second Degree, Building Blocks, Studio Dumbar en Be Excellent.

soda-dept