Terug naar het overzicht

Dept twee nominaties voor European Search Awards

AMSTERDAM – 28 maart 2018 – Jaarlijks worden de European Search Awards uitgereikt aan de beste cases op het gebied van SEO, PPC, digital and content marketing in Europa. Vorige week werd de shortlist van de genomineerden voor 2018 bekend gemaakt. Digital agency Dept werd twee keer genomineerd voor een award.

In de categorie ‘Best use of social media in a search campaign’ werd het bureau genomineerd samen met webshop MyJewellery. Bijzonder aan de op search gebaseerde campagne was de geavanceerde campagnestructuur voor een extreem hoge advertentierelevantie. Deze aanpak, die ongebruikelijk is voor een social campagne, resulteerde in een ROAS van 2850%. De campagne werd eerder ook genomineerd voor een Dutch Search Award.

“Ik wist zeker dat mijn eigenwijze aanpak zou werken. Maar dat we genomineerd zouden worden voor een Dutch én European Search Award en dat ook Facebook zelf de campagne als showcase op hun website zou zetten had ik nooit verwacht,” vertelt een supertrotse Floris Wulffele, online marketing consultant bij Dept.

Ook de E-mail List Importer (ELI), een tool die het uitwisselen van klantdata tussen verschillende systemen automatiseert, ontving een nominatie voor ‘Best PPC management software’.

Meer weten?

Willem kan je alles vertellen over onze award winning cases.

Willem Blom, Director & Founder of Expand Online
Stel je vraag!