NL / EN

Klipfolio

Iedereen heeft het erover: big data. Het is een term die staat voor datasets die zo groot of complex zijn dat reguliere analyses niet meer voldoen. Expand Online is expert op het gebied van data analyse en visualisatie.

Wat houdt dat in?

Grote hoeveelheid cijfers analyseerbaar maken, zodat het inzichtelijk wordt voor verschillende mensen op verschillende functieniveaus en met verschillende specialismen. Overzichtelijkheid is daarbij de sleutel, maar dat niet alleen. Ook het destilleren van relevante highlights, adviezen en concrete actiepunten op basis van de data zijn belangrijke punten.

Wat is Klipfolio?

Klipfolio is een online dashboard waarmee zeer overzichtelijke real-time dashboards gemaakt kunnen worden op een zeer snelle en eenvoudige manier. Zo kunnen resultaten van gestelde doelen vergeleken worden binnen no-time. Om dit te realiseren worden in Klipfolio verschillende databronnen aan elkaar verbonden. Hieruit kunnen verschillende statistieken gevisualiseerd worden door middel van grafieken, tabellen of teksten.

Alle relevante cijfers in één dashboard

Bij het samenstellen van een dashboard bepalen we met elkaar wat de belangrijkste statistieken zijn, maar ook hoe deze het beste weergegeven kunnen worden. Cijfers waar dagelijkse beslissingen van afhangen en diepere inzichten kunnen slim gecombineerd worden voor effectief gebruik in de organisatie.

Waar de statistieken vandaan komen maakt in feite niets uit, alle beschikbare cijfers kunnen op verschillende manieren in het dashboard verwerkt worden. Vooral het combineren van verschillende databronnen geeft vaak interessante inzichten. Denk bijvoorbeeld aan online databronnen en interne systemen, maar ook offline data kan verwerkt worden in het dashboard.

klipfolio dashboards

Na uitgebreid onderzoek heeft Expand Online Klipfolio geselecteerd als voorkeurstool. We werken op aanvraag ook met andere dashboardingtools.

Waarom Klipfolio?

De mogelijkheden zijn eindeloos. In Klipfolio kan je elk soort dashboard bouwen die de unieke en specifieke uitdagingen voor elk bedrijf tackelt.

 • Klipfolio is 100% in de Cloud
 • Een krachtige manier van datavisualisatie zodat het voor alle stakeholders begrijpelijk is
 • Wiskundige functies
 • Makkelijke manier van delen
 • Elke databron kan gekoppeld worden aan Klipfolio:
  • Data vanaf de computer
  • Data vanuit databases
  • Data vanuit online databronnen*
  • Databronnen kunnen gecombineerd worden met elkaar, maar ook onderling vergeleken

*Een aantal voorbeelden van de online databronnen zijn Google AdWords, Google Analytics, Google Drive, Bing Ads, Instagram Ads, Facebook Ads, LinkedIn Ads, Gmail Ads, YouTube Ads, Pingdom en nog veel meer.

Altijd en overal inzicht in je belangrijkste statistieken?

Neem contact op met onze adviseurs!