Terug naar het overzicht

Caspar Heijdendael en Mustafa Himdi versterken Expand Online en Dept

Het internationale netwerk van leading digital agencies Dept en online marketing bureau Expand Online werden afgelopen maand versterkt door twee ervaren nieuwkomers.

Caspar Heydendael start als programmamanager marketing automation bij Expand Online in Rotterdam. Hij heeft een bedrijfskundige achtergrond en ervaring in rollen als manager en consultant. Bij BIM Media deed hij in verschillende functies uitgebreide kennis op van CRM (Salesforce) en marketing automation. Caspar is gecertificeerd Pardot specialist en consultant.

Caspar: “Wat een heerlijk kantoor en wat een gaaf bedrijf! Het is prettig dat alle expertise onder één paraplu zit: design, content creatie, data analisten, conversiespecialisten, journey guru’s, social campaign builders. Hierdoor is het een kleine stap om onze klanten ook te helpen met marketing automation en cross channel campaign management.

Mustafa Himdi gaat aan de slag als digital media strategist voor Dept in Rotterdam en Amsterdam. Hij was eerder digital planner bij Vizeum, digital consultant bij Kobalt Media en projectmanager bij YoungWorks. Zijn ervaring in on- en offline media zorgt voor een brede blik met een sterke kracht op het digitale vlak.

Mustafa: “De voornaamste reden waarom ik naar Dept ben gegaan is dat hier de creatie en media bij elkaar zitten. Daarnaast heeft Dept alle kennis in huis om een klant te helpen met marketingvraagstukken. In mijn rol zal ik optreden als business partner voor de klant en hen helpen met strategische uitdagingen.”