Terug naar het overzicht

Bastion Hotels kiest voor Dept

Bastion Hotels, de grootste zelfstandige hotelketen in Nederland, heeft na een pitch gekozen voor Dept. Het ontwerp en de bouw van het nieuwe eCommerce platform ligt in handen van TamTam (part of Dept) en wordt ondersteund door een SEO strategie door Expand Online (part of Dept).

Bastion Hotels biedt met 32 hotels, persoonlijke sfeer, comfort, goede faciliteiten en een gunstige prijs, de beste optie voor zakelijke gasten in het budget- en middensegment. Met hulp van het nieuwe platform kan Bastion Hotels nog beter inspelen op de wens van de (online) doelgroep. Door het online boekingsproces zo eenvoudig mogelijk in te richten hoopt de hotelketen de conversie verder te verhogen.

Conversie staat voorop, een mooie website is geen doel op zich”, aldus Roy Goes, Manager Online Marketing bij Bastion Hotels. “De nieuwe technologie achter het platform gaat ons helpen niet alleen meer boekingen, maar ook meer engagement te creëren. Daarbij is mobiel leidend en gaan we voor een nog slimmere ‘mijn’ omgeving. De aangeboden combinatie van data, techniek en creativiteit gaf uiteindelijk de doorslag voor onze keuze voor Dept.”

Cem Yildiz, account manager TamTam (part of Dept): “Het is aan ons om de huidige site, wat het resultaat is van 15 jaar bouw, te vertalen naar een nieuw technisch eCommerce platform dat kan voldoen aan de eisen van morgen. Het is een mooie uitdaging om de huidige look en feel te behouden en tegelijkertijd de verbeterslag door te voeren die Bastion Hotels gaat helpen om haar (zakelijke) klanten en gasten nog beter te bedienen. We kijken uit naar de samenwerking!”

Dept is een internationaal netwerk van leading digital agencies bestaande uit TamTam, Expand Online, a friend of mine, Second Degree en Building Blocks. Vanuit Europa en de US combineren ruim 350 talenten creativiteit, technologie en data voor digitale oplossingen die merken helpen te groeien en ons leven gemakkelijker maken. www.deptagency.com.

bastion